lørdag 9. januar 2016

New York

I november reiste jeg til New York. Da fikk jeg i oppgave å ta bilder og legge ut mitt favoritt bilde på bloggen. (Alle bildene er tatt med iPhone 6s
FAVORITTBILDET


Dette er mitt favoritt bilde. Jeg liker fargespillet og at alle linjene trekkes mot samme punkt. Det skaper dybde i bildet. ANDRE PLASS
Det van vanskelig for meg å velge mellom dette og favorittbildet. Årsaken til det er at bildene har mange likheter. Begge bildene er tatt på togstasjoner, og begge består av linjer som trekkes mot et punkt. ulikheter mellom bildene er at dette bildet har kalde fargetoner og favorittbildet har varme fargetoner, i tillegg er punktet i dette bildet lenge ut til siden av bildet i forhold til det andre.det jeg liker med dette bildet er at det er enn mann i punktet hvor linjene møtes. Jeg la ikke merke til han når jeg tok bildet, men jeg liker at han ble med på bildet siden det bryter med resten av bildet som består av rette linjer.
TREDJE PLASS
Jeg liker at dette bildet har en S-linje. Det som ødelegger for dette bildet er at treet er stilt i midten. Jeg tenkte ikke på komposisjon når jeg tok dette bildet, og jeg skulle ønske jeg hadde sett det før sånn at jeg kunne ha tatt bildet fra en annen vinkel.


FJERDE PLASS
I dette bildet er det skiltet som fanger oppmerksomheten. jeg liker måten veien kommer inn som en sving fra siden og deretter retter seg ut til å bli en rett linje. Selv om treet er midtstilt, blir det tilgitt fordi at treet lener seg mot venstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar